Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Industrieel hanglamp
Interieur Mooi Tips

Een industrieel interieur creëren, hoe pak je dat aan?

Wanneer je je huis wilt voorzien van een stoer uiterlijk is industrieel absoluut de richting die je moet kiezen! Er zijn vele manieren om je huis aan te kleden in deze stijl, hoe kan je het beste aan de slag gaan?

Verlichting 

Maak van je verlichting in huis mooie eyecatchers door bijvoorbeeld industriële hanglampen te kopen. Vaak zijn deze herkenbaar door de vooral robuuste vormen waarbij veel gebruik is gemaakt van metaal en/of hout. Vaak worden ook oude lampen hergebruikt van fabrieken, boten, noem het maar op. Hierdoor krijg je echt een unieke uitstraling in de kamers. Deze industriële hanglampen hebben elk hun eigen unieke eigeschappen, geen een is hetzelfde. Ook kan je de tafellamp, wandlamp en andere lampen in huis vervangen. De mogelijkheden zijn eindeloos en fabrikanten hebben voor elke plekje in je kamer iets wat past in het geheel.

Meubels

Je verlichting zorgt dat alles in de kamer goed opvalt, dus zorg je er uiteraard voor dat er industriële meubels komen. Ook hier kan je kiezen voor bijzondere designs die mooi in het geheel vallen. Denk aan meubels met stalen poten, houten afwerkingen en andere zaken die de meubels een robuust tintje geven. Vaak kan je dit goed combineren met vintage, een stijl die ook terug gaat in de tijd.

Badkamer 

De badkamer is de plek waar je even wilt genieten van je rust in een lekker bad of douche. Ook hier kan je makkelijk industrieel toepassen. Zorg voor een unieke afscheiding bij de douche door een stalen douchewand te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld een lelijk oud douchegordijn. Een industriële badkamer kenmerkt zich door diverse stoere tinten toe te voegen aan het geheel: je kunt de tegels aanpakken, de (douche)kraan vervangen voor een unieke industriële variant met bijzondere draaiknoppen. En ook hier kan je prachtige lampen ophangen om de industriële badkamer helemaal op te laten leven. Als je genoeg ruimte hebt kan je ook kiezen voor een stoer losstaand bad, een trend die steeds meer voorkomt

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *