Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Zo maak jij je woning super gezellig:
Interieur

Zo maak jij je woning super gezellig:

Heb jij een eigen appartement of huis en wil je deze graag mooi inrichten? Dit kan soms een lastige taak zijn! Welke kleuren passen bij mijn muren of welke zetels moet ik kiezen? Wij helpen jou graag een handje verder met een aantal tips zodat jij gemakkelijker jouw interieur super gezellig kan maken. Lees zeker deze blog als jij wilt weten hoe jij dit het beste kan doen.

Ontdek je eigen stijl

Er zijn verschillende stijlen als het gaat om interieur. Kan jij niet stil blijven zitten en heb je al gelijk zin om je huis opnieuw in te richten? Dan moet je natuurlijk wel eerst weten wat je mooi vindt en wat jouw stijl precies is. We leggen even de drie grootste interieurstijlen voor jou uit, op die manier kan jij beslissen wat het beste bij jou past.

Landelijk interieur

Als eerste stellen wij de stijl ‘landelijk’ voor. De landelijke stijl zijn vooral natuurlijke materialen waardoor je veel rust en ook gezelligheid creëert. De belangrijkste eigenschappen van een landelijke stijl zijn: natuurlijke materialen, luxueuze accenten zoals bijvoorbeeld een antieke kast en aardse kleuren.

Modern interieur

Als tweede willen we jou het moderne interieur voorstellen. Een modern interieur is te herkennen aan de grote vlakken, neutralere kleuren en industriële materialen. Daarnaast zijn andere eigenschappen van een modern interieur dat er veel strakke lijnen in het interieur zijn. Ook is een eigenschap van deze stijl dat er veel designmeubelen aanwezig zijn.

Vintage-retro

Als derde en laatste stijl die wij gaan uitleggen, stellen wij jou graag de stijl ‘vintage-retro’ voor. Deze stijl kan je herkennen aan het gedurfde en eigenzinnige interieur. Vaak zijn er gewaagde combinaties gemaakt met opvallende kleuren maar dit zorgt dan weer voor de nodige gezelligheid. De belangrijkste eigenschap van de vintage-retro stijl is dat je een groot stuk van jezelf hierin kan laten zien.

Kies voor de professionals van The Deco Factory

Heb jij na het lezen van deze verschillende stijlen al meer zicht op welke stijl er bij jou past? Dan kan je bijna beginnen met het inrichten van jouw woning. Je moet natuurlijk nog leuke spullen vinden die jij kan stijlen in jouw ruimtes. Vind je het toch nog heel lastig om dit mooi te doen of heb je totaal geen idee van wat er mooi staat in jouw ruimtes? Dan ben jij zeker niet de enige! Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing. De professionals van The Deco Factory geven jou graag interieuradvies bij jou thuis. En daarna kan je natuurlijk zelf beslissen welk advies je wilt meenemen in je woning en welke niet. Ideaal toch?

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *