Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

houten shutters
Algemeen

Houten shutters

Houten shutters

Wilt u een keer wat anders met uw interieur? Wilt u uw interieur een boost geven? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van houten shutters. Bij Van Eyck Shutters bent u hiervoor aan het goede adres. Shutters geven uw ruimte een romantische uitstraling en u kunt de lichtinval regelen. Als u bijvoorbeeld uw woonkamer wilt beschermen tegen de zonnestralen, dan kunt u de shutters dicht doen. En tijdens de donkere dagen is het ideaal om te profiteren van de zonnestralen, door de shutters op te doen. En daarnaast kunt u ook uw privacy regelen, want shutters houden ook het zicht van buitenaf tegen.

shutters hout

De verschillende collectie bij Van Eyck

Bij Van Eyck Shutters bieden ze verschillende collecties aan, zodat er altijd iets bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Premium Collectie, die bestaat uit houten shutters van massief hout. En u kunt ze ook nog personaliseren, door diverse lamelbreedtes en kleuren. Ook is deze collectie bestand tegen luchtvochtigheid, waardoor ze geschikt zijn voor in de badkamer. Daarnaast heeft u ook de keuze voor de Cottage Collectie, die bestaat uit shutters van massief hout die een sterk zichtbare én voelbare houtnerf heeft. Hierdoor geven de shutters uw interieur een karakteristieke uitstraling. Ook hier heeft u vele mogelijkheden qua uitvoering. Ten slotte kunt u kiezen voor de Special Collectie, die bestaat uit shutters van Lindehout. Deze shutters worden volledig glad gelakt en passen goed in een modern en strak interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op! Want de specialisten komen graag bij je langs om uw interieur te bekijken en om de mogelijkheden te bespreken. De specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben oog voor interieur. Daarnaast bent u ook welkom in de showroom, om de vele mogelijkheden te bekijken. Als u een afspraak met een specialist heeft gemaakt, dan komen ze langs om u van passend advies te voorzien. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt, zodat u uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd bent. De laatste stap is uw akkoord en dan kan de realisatie van uw nieuwe raamdecoratie beginnen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *