Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Hoe berg je een e-bike op in je appartement?
Tips Woonkamer

Hoe berg je een e-bike op in je appartement?

Zelfs het bezitten van een fiets kan tegenslagen geven als je geen schuur of andere bergruimte hebt om hem in te stallen. Toch kan je bijna niet zonder een fijne fiets. Het kan een dilemma zijn om de juiste plek te vinden voor het opslaan van je fiets. Als je hem midden in de gang zet loop je het risico je eraan te stoten. Je zit er ook niet op te wachten dat je muur beschadigd raakt door de fiets. Wat is een goede oplossing om je fiets te stallen? We hebben een paar tips voor je.

 

Een balkon is ook geen goede keuze, zelfs niet als je een beschermhoes over de fiets trekt. De vochtigheid kan jouw frame doen roesten en dat is zonde. Een goede berging of schuur is een ideale oplossing maar tegenwoordig zijn die vrij zeldzaam en niet ieder huis of appartement heeft een schuur of berging. Hoeveel ruimte je ook tot je beschikking hebt, er is altijd een oplossing. Er zijn tal van opties om de fiets een plek te geven ook al is de ruimte nog zo klein.

 

Verticale wandrekken of haken

Er zijn verschillende soorten wandrekken te koop voor fietsen. Je hebt ze in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Een manier om je fiets op te bergen is om een verticaal rek te gebruiken. Dit is een steun die de fiets vasthoudt om te voorkomen dat hij valt en de boel beschadigd raakt. De fiets wordt vastgehouden aan de zadelpen en het achterwiel. Hij staat als het ware op zijn achterwiel tegen de muur aan zonder de muur te beschadigen.

 

Plafondhaken

Een andere optie is om een fiets op te hangen aan plafondhaken. De fiets neemt op deze manier geen ruimte in op de grond of aan de wand. Het is essentieel om de plafondhaak goed in het plafond te verankeren, aangezien deze het hele gewicht van de fiets moet dragen. Heb je een e-bike, haal dan de accu eruit. Je fiets weegt zo een heel stuk minder. Zorg dat je het maximumgewicht van de plafondhaak controleert zoals aanbevolen door de fabrikant. Het kan namelijk gevaarlijk zijn als je de plafondhaak te zwaar belast. Zorg ook dat je de fiets in balans ophangt.

 

Op zoek naar een degelijke elektrische fiets van Nederlands fabricaat?

Ben je op zoek naar een elektrische fiets dames van Amslod neem dan een kijkje op hun website. Zij verkopen kwalitatief goede fietsen tegen een zeer betaalbare prijs. Zij kunnen e-bikes zo goedkoop aanbieden omdat ze leveren vanuit de fabriek. Er zit dus geen partij tussen die ook weer op de fiets moet verdienen. Je koopt een elektrische fiets bij Amslod zo’n 40% goedkoper dan bij een fietsenwinkel. Zij hebben een groot assortiment e-bikes met midden-of voorwielmotor. Wil je een fiets aanschaffen bij deze firma boek dan een proefrit. Je kan dit online doen op de website van Amslod. Een medewerker komt dan aan huis zodat jij de fietsen op je gemak uit kan proberen.

 

Natuurlijk wil je weten of jouw toekomstige fiets andere klanten bevalt en wat hun ervaringen zijn met Amslod. Je kan reviews van Amslod.nl bekijken op hun site. Ook kan je op de website kijken van trustpilot. Hier vind je ook Amslod damesfietsen reviews

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *