Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Bert Plantagie tafels
Interieur

Bert Plantagie tafels: uitschuifbare tafels, salontafels en bijzettafels

De tafels van Bert Plantagie zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Alle tafels van Bert Plantagie worden met de hand gemaakt in Nederland en dat maakt ze uniek. Daarom zijn de opgegeven afmetingen altijd bij benadering en kunnen de kleuren en ontwerpen afwijken van een showroommodel. Bert Plantagie is al meer dan 70 jaar een onafhankelijk familiebedrijf en is altijd bekend geweest om zijn tafels. Bert Plantagie biedt zowel uitschuifbare tafels als salon- of bijzettafels, gemaakt van houtfineer, een glazen blad of een marmeren blad en met verschillende poten. Ze hebben verschillende maten en vormen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij uw interieurstijl passen. Elk meubelstuk belichaamt de passie en het vakmanschap van een ambachtsman dat tegenwoordig moeilijk te vinden is!

Bert Plantagie gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals beuken-, essen- en eikenhout om hun prachtige woonmeubelen van duurzame kwaliteit te maken.Er worden geen pigmenten of kleurstoffen gebruikt. Hierdoor blijft de kleur van het hout natuurlijk en kunnen de producten in hun oorspronkelijke staat worden genoten en gewaardeerd. De fabriek gebruikt alleen FSC®-gecertificeerd hout (uit duurzame bosbouw).  Al het hout wordt zorgvuldig geselecteerd door experts voordat het wordt gebruikt om de best mogelijke kwaliteit meubels te produceren. Elk Bert Plantagie meubelstuk is hierdoor uniek door de aard van natuurlijke materialen.

Voor degenen die hun huis willen inrichten met een industrieel chic tintje, zullen deze Bert Plantagie tafels in industriële stijl een unieke touch toevoegen aan elke kamer. Met een industrieel ontwerp geïnspireerd op de vertrouwde houten meubels van vroeger, zijn deze stukken gemaakt van hoogwaardige materialen die de tand des tijds kunnen doorstaan. Combineer uw Bert Plantagie tafel met een van de stoelen uit de bijpassende serie voor een samenhangende look die in elke ruimte past.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *