Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Een industrieel interieur ontwerp
Interieur Tips

Een industrieel interieur ontwerp

Een industriële inrichting wordt geïnspireerd door de uitstralingen van magazijnen, fabrieken en andere industriële structuren. Online kunt u industriële decor vinden en informatie over hoe uw huis industrieel in te richten. En als cliënt kunt u ook online uw ervaringen delen over het industrieel inrichten van uw huis. Het decor in een industriële inrichting bestaat uit uitgeklede architecturale details, waaronder het gebruik van kale bakstenen, metalen en hout, evenals geborgen en gerecycled materialen. Meubels in industriële stijl zijn meestal stijlvast en worden vaak verkregen uit een teruggewonnen tuin. Het beste voordeel bij het creëren van huizen met een industriële inrichting is dat u de mogelijkheid hebt om de uitstraling aan te passen met meubels en decor die volledig uniek zijn voor uw huis.

Kleurentrends en materiaal bij industrieel

Om uw huis industrieel in te richten zijn er 4 kenmerken, waarop u dient te letten om ervoor te zorgen dat uw huis er perfect industrieel ingericht eruit ziet. Deze zijn het type materiaal, de kleuren, de silhouetten en de accessoires. Bij het kiezen van materialen zijn gebruiksvriendelijke materialen en materialen die u een tweede leven kunt geven de juiste keus. Deze zijn te vinden in lokale antiekwinkels. Bijvoorbeeld meubels gemaakt van hout, aluminium, ijzer, staal, tin, steen en koper. Dit zijn de materialen voor een benijdenswaardige woning met een industriële stijl. U kunt ook profiteren van verweerde metalen elementen en houten vloeren, stenen werkbladen en kale stalen balken. Bij het kiezen van een kleur blijf dan bij neutrale kleuren die bestaan uit grijs, zwart en wit. Voeg humeurige lagen toe met wat donkere tonen. Breng persoonlijkheid en het onverwachte binnen met levendige kunst die een contrast vormt met u.

Silhouetten zijn de vormen die worden gebruikt voor het industrieel interieurontwerp. Deze bestaan voornamelijk uit vierkante lijnen en blokvormige vormen, die een gerichte samenhang en de algehele uitstraling van uw huis bevorderen. Dit betekent niet dat organische rondingen en abstracte vormen vermeden moeten worden. Beperk deze tot een minimum om een goed bestudeerd industrieel gevoel te behouden.

Het interieur

Accessoires worden zo min mogelijk gebruikt voor een industriële inrichting. Bij het inrichten van een slaapkamer bijvoorbeeld wordt ervoor gezorgd dat de oppervlakken opgeruimd en schoon zijn. Gebruik slaapkamer meubels en accessoires met een industriële stijl, die teruggrijpen op provinciale tijden en toch eigentijds blijven. Accessoires, zoals grote abstracte kunst aan de muur, metalen constructies en andere interessante objecten, die zijn geborgen uit gerecycled materiaal, zijn de ultieme gespreksstarters. Naast deze 4 kenmerken zorgt het blootstellen van uw stalen plafond en uw metalen of ijzeren aanvoer en afvoer buizen ook voor een industriële uitstraling in uw woning.

Waarom kiezen voor een industriële inrichting

Een industrieel interieur ontwerp is aangenaam flexibel. Deze ontwerpstijl bestaat voornamelijk uit neutrale tinten en materialen, die gemaakt zijn van unieke texturen en het is gemakkelijk te combineren met verlichting, decor en meubels. De industriële inrichting is eenvoudig en heeft een minimale ontwerp stijl, maar het slaagt erin om een gedurfd indruk te maken. Het naast elkaar plaatsen van modern versus versleten zorgt voor een geweldig en weloverwogen uitstraling. Het is een milieuvriendelijke benadering van interieurontwerp, omdat het het gebruik van gerecycled of hergebruikte materialen aanmoedigt. Er zijn geen cosmetische trucs nodig om een industriële inrichting onder de knie te krijgen, omdat de nadruk meer wordt gelegd op het gebruik van natuurlijke, kale afwerkingen en materialen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *