Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Hoe kun je je huis goedkoop fris houden?
Interieur Wonen

Hoe kun je je huis goedkoop fris houden?

Ben je op zoek naar een manier om het binnenshuis koeler te maken, zonder dat je last hebt van de tocht of het lawaai van een airconditioning unit? Bij DeWoonKamer hebben we deze week een handige tip voor je: de screens van Sunwise. Deze screens zijn eenvoudig zelf aan de binnen- of buitenkant van je ramen te monteren en hebben een voordelige prijs. Door de handige zuignappen kun je ze op bijna ieder raam plakken, zolang dat raam maar vierhoekig en vlak is. In dit artikel ontdek je meer over de zonwering met zuignappen van Sunwise Screens!

Waarom een screendoek met zuignappen in plaats van airconditioning?

Airconditioning is duur, creëert tocht en kan ook heel luid zijn, waardoor je ‘s nachts wakker ligt. Daarnaast installeer je in een huurhuis of ander soort tijdelijke woning niet snel airconditioning, want je kunt die niet zomaar meenemen als je gaat verhuizen. Daarom bieden de screens van Sunwise uitkomst. Deze screens zijn niet alleen goedkoop (je hebt al een zonnescherm vanaf twintig euro), je kunt ze ook eenvoudig op je ramen monteren en weer loshalen. Zo gebruik je de screens later weer op andere ramen.

Bestel je screens in drie stappen

Wil jij een screendoek met zuignappen bestellen? Bij Sunwise doe je dit eenvoudig in slechts drie stappen:

  • Meet de breedte en hoogte van je raam op;
  • Kies een type en kleur;
  • De screens worden binnen tien werkdagen verzonden.

Hoe monteer je de zonwering met zuignappen op je raam?

Voordat je de zonwering op je raam kunt monteren, is het belangrijk dat je het raam eerst schoonmaakt. Vooral de delen waar de zuignappen komen, moeten extra goed schoon zijn. Zo blijven de zuignappen straks goed op het raam zitten. Bevochtig de zuignappen van je zonwering vervolgens licht met water en positioneer je screen gecentreerd op het raam. Druk tot slot de zuignappen stevig aan. Je hebt de zonwering met zuignappen binnen tien minuten op je raam geplaatst. Vanaf nu houden ze het tot wel acht graden koeler in huis. Kies daarom voor de handige screens van Sunwise.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *