Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Moderne woonkamer? Dit zijn echte musthaves
Interieur

Moderne woonkamer? Dit zijn echte musthaves

Er zijn veel verschillende interieurstijlen en de moderne interieurstijl trekt nog steeds veel mensen aan. Een modern interieur is te herkennen aan rechte lijnen, rustige kleuren, weinig details en een ruimtelijk gevoel. Ook oogt een moderne woonkamer vaak erg licht. Binnen deze interieurstijl kun je spelen met verschillende elementen. Hoe zorg je ervoor dat jouw woonkamer strak en modern oogt? Van epoxy meubels tot mooie opbergkasten: hier vind je een overzicht van de verschillende musthaves voor jouw moderne woonkamer.

Opbergkast

Een belangrijk kenmerk van een moderne woonkamer is dat deze altijd opgeruimd en strak oogt. Je hebt dan dus zeker een kast nodig waar je spullen in kunt opbergen. Een mooie opbergkast is dan ook zeker een must. Een moderne opbergkast heeft meestal een strakke look en zal dan ook niet teveel opvallen in een ruimte. Daarnaast hebben deze kasten meestal één kleur, zoals zwart, wit of houtkleurig. Het is aan jou om te bepalen wat perfect in jouw woning past.

Salontafel

Een van de absolute musthaves van een moderne woonkamer is een mooie salontafel. Wat dacht je van een epoxy salontafel? Je hebt hierbij de keuze uit heel veel modellen. Een rechthoekig model of juist een van de ronde opties: je kunt altijd iets vinden dat aan je wensen voldoet. Een moderne salontafel wordt de eyecatcher van jouw woning!

Vloerkleed

Als er iets is dat absoluut niet mag ontbreken in een moderne woonkamer, dan is dat een mooi vloerkleed. Een vloerkleed in moderne stijl heeft vaak een rustige uitstraling en zal niet teveel aandacht opeisen, maar het sluit wel volledig aan bij de rest van het interieur, zodat het een echte eenheid vormt. Een vloerkleed straalt ook warmte uit en kan een woonkamer echt helemaal afmaken.

Jouw vloerkleed voor een moderne woning ligt vooral goed op een gladde, neutrale en tijdloze vloer. Denk aan een strakke betonvloer of een naadloze gietvloer. De mogelijkheden voor een moderne vloer zijn eindeloos!

Tv-meubel

Een modern interieur staat bekend om de strakke lijnen: dit kun je ook doortrekken in je keuze voor het tv-meubel. Een tv-meubel is de perfecte aanvulling van de woonkamer en er zijn heel veel moderne uitvoeringen beschikbaar. Ga jij voor een eikenhouten tv-meubel of een strak zwart meubel? Door de keuze uit heel veel mogelijkheden ben jij zeker in staat om een eyecatcher te vinden voor jouw woning.

Raamdecoratie

In een modern interieur is raamdecoratie een must, er zijn verschillende soorten die hier goed bij passen. Wil je graag een warme uitstraling in je moderne inrichting? Kies dan voor een naturel stof zoals katoen of linnen. Maar voor een meer industriële look is de keuze voor aluminium jaloezieën een echte aanrader. Hiermee kun je de lichtinval perfect regelen en heeft jouw woonkamer altijd een mooie uitstraling.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *