Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Mooi Tips Woonkamer

De woonkamer voordelig inrichten doe je zo!

Ga je binnenkort verhuizen of krijg je eindelijk je eigen stulpje en moet je vrijwel alles nieuw kopen? Dan zal je al gauw merken dat hier een flink prijskaartje aan hangt. De woonkamer is misschien wel de duurste ruimte, omdat hier het meest geleefd wordt. In vrijwel alle woonkamers staat een televisie, een dvd-speler, een gameconsole en een stereoapparaat. En dan spreken we enkel nog over de elektronische apparaten, daar moeten uiteraard ook nog de meubels, de vloeren, de muren en de kosten voor de gordijnen bij opgeteld worden. Staat het zweet al op je voorhoofd bij die gedachte? Geen paniek! Met de volgende tips ben jij een stuk voordeliger uit tijdens het inrichten van de woonkamer.

Houd de acties goed in de gaten

Hoogstwaarschijnlijk ben je al een tijdje op de hoogte van je verhuizing en heb je ook al een geruime tijd kunnen sparen. In de tijd dat je aan het sparen bent, kun je ook heel goed de acties en speciale kortingscodes in de gaten houden. Door flink research te doen, zal je zien dat je al een stuk goedkoper uit bent als je woonkameritems bij verschillende winkels haalt. Gebruik bijvoorbeeld een voucher Bol.com om goedkoop aan elektrische apparatuur te komen. Wacht hierbij ook nog eens de speciale actiedagen, de populaire bulkdagen, van Bol.com zelf af en je kunt apparatuur voor een ‘schijntje’ kopen. Ga slim om met de tijd die nog resteert tot de verhuizing, dat scheelt je op langer termijn veel geld.

Bol.com

Bezoek een kringloopwinkel

Als je net een nieuw huis hebt gekocht, klinkt het gek om de woonkamer te vullen met tweedehands of zelfs derdehands spullen. Maar wat is hier nou eigenlijk zo gek aan? Het is tegenwoordig zelfs een onderdeel van verschillende woontrends om retro of verouderde spullen op te knappen en in de woonkamer te gebruiken. Je kan dus niet alleen voordeliger uit zijn, maar ook nog eens genieten van een trendy woonkamer! Bovendien brengt het ook nog eens heel veel plezier, voor de creatieve geesten onder ons, om oude meubels weer helemaal als nieuw te maken!

Bedenk wat echt nodig is

Als je een nieuwe woning betreedt en werkelijk alles nieuw gekocht moet worden, zal je moeten leren om afwegingen te maken. Misschien was het altijd al je wens om een grote geluidsinstallatie in de woonkamer te plaatsen, maar past dit nu wel echt binnen je budget? Wij raden dan ook aan om eerst voor de noodzakelijke en praktische elementen van de woonkamer te shoppen en dan te kijken naar eventuele luxe artikelen. Die gloednieuwe televisie kan je immers volgend jaar ook nog aanschaffen. Maak direct gebruik van de extra tijd om een kortingscode Coolblue te verzamelen en geniet ook nog eens van een lagere prijs. Een win-win situatie voor iedereen, nietwaar?

Coolblue

Extra tip: heb je echt weinig geld over voor het inrichten van de woonkamer? Vraag dan eens aan kennissen, familieleden of vrienden of zij misschien bepaalde dingen op zolder hebben staan. Sommige mensen bewaren oude banken, dressoirs, televisies en andere inrichting om daar later mensen mee te helpen. Vaak kan je deze voor een schijntje overkopen of zelfs geheel gratis overnemen. Niet geschoten is altijd mis, toch?

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *