Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Quetes slaapkamer
Interieur Mooi Tips Wonen Woonkamer

Quotes in je woonkamer

De trend van dit moment zijn quotes in je interieur, vooral in de slaap- en woonkamer zie je steeds vaker quotes terugkomen op de muur, in de kast of op de vensterbank. Er zijn verschillende manieren om een quote in je interieur te verwerken. In dit blog gaan wij dieper in op de verschillende mogelijkheden die er zijn. Lees verder.

Lightboxen

Een lightbox zorgt niet alleen voor meer licht in je woonkamer. Je kan er ook een quote op plaatsen. Het leuke aan een lightbox is dat je gemakkelijk zelf de quote kan plaatsen. Er worden namelijk losse letters en symbolen meegeleverd, hiermee kan je vervolgens creatief spelen en een persoonlijke quote plaatsen. Lightboxen zijn er vanaf 10 euro, maar er zijn nog veel meer lightboxen voor je woonkamer die betaalbaar zijn. Het grote voordeel van lightboxen is dat je de tekst continu kan veranderen. Ben je de huidige quote helemaal zat? Dan is het leuk om een nieuwe te verzinnen of op te zoeken op internet.

Muurstickers

Al jaren zijn muurstickers steeds populairder aan het worden, waar het begon met slaapkamer muurstickers die erg populair waren zie je ze nu overal in het interieur terugkomen. Zo ook in de woonkamer. Er zijn prachtige woonkamer muurstickers te vinden met een mooie quote. Keuze genoeg. Echter is het nadeel van muurstickers ten opzichte van een lightbox dat je de tekst niet even snel kan veranderen. Bij het verwijderen van muurstickers blijven vaak restjes achter, waardoor het opnieuw schilderen van de muur (vaak) noodzakelijk is.

Kussens met teksten

Nog een makkelijke manier om quotes binnen je interieur te krijgen is het kopen van kussens met daarop leuke teksten. Er zijn genoeg woonwinkels waarin je deze kussen kan vinden, echter kan het ook zijn dat je een mooie quote op internet gevonden hebt. Dan kan je op verschillende websites een persoonlijke quote naar wens laten drukken op een kussen. Wanneer je voor kussens met quotes kiest adviseren wij om op ieder kussen een andere quote te doen, dat maakt ieder kussen uniek en zorgt voor variatie.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *