Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Interieur Tips Wonen

Paneelgordijnen voor thuis en op kantoor

Heb je weleens gehoord van paneelgordijnen? Dit soort gordijnen zien er erg stijlvol uit én zijn daarnaast ook nog eens erg flexibel. Dit maakt ze handig voor thuis en op kantoor. Het handige van paneelgordijnen is dat je zelf kunt bepalen hoeveel licht er in je kamer binnenvalt. Ook kan je de privacy gemakkelijk bepalen met deze gordijnen. Paneelgordijnen zijn erg praktisch en hebben een stijlvolle uitstraling. Hieronder meer over paneelgordijnen: wat zijn dit voor soort gordijnen en wat zijn de voordelen? Lees verder!

Wat zijn paneelgordijnen?

Het woord paneelgordijnen zegt het al: het bestaat uit losse panelen. Deze kun je langs elkaar heen schuiven over de gordijnrails waarop ze bevestigd zijn. Zo kan je de gordijnen gemakkelijk bedienen en zelf de lichtinval bepalen. Ook als je meer privacy wilt kun je de panelen meer of zelfs helemaal sluiten. Veel kantoren beschikken over paneelgordijnen, maar ook in woningen met grote ramen zien we steeds vaker paneelgordijnen als stijlvolle oplossing.

paneelgordijnen

Paneelgordijnen voor thuis

De mogelijkheden met paneelgordijnen zijn eindeloos. Je kan er letterlijk alle kanten mee uit als het gaat om privacy en lichtinval. Ook zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren waardoor er voor iedere woning wel passende gordijnen te vinden zijn. Paneelgordijnen zijn daarnaast ook nog isolerend wat zorgt dat warmte binnen blijft tijdens de winter en het in de zomer binnen koel blijft.

Paneelgordijnen op kantoor

Heb je een kantoor met veel en grote ramen? Dan zijn paneelgordijnen dé ideale oplossing. Naast de isolerende werking zorgen ze ervoor dat er niet op kantoor naar binnen gegluurd kan worden. Wat wellicht ook interessant is voor veel bedrijven is het laten bedrukken van de paneelgordijnen. Wanneer de gordijnen gesloten zijn kan je dus jouw reclame uiting onder de aandacht brengen bij voorbijgangers.

Alle voordelen van paneelgordijnen op een rijtje

Niet voor niets worden paneelgordijnen steeds populairder bij zowel particulieren als ondernemers. Dit type gordijnen heeft vele voordelen, die wij hieronder voor je hebben verzameld.

  • Bepaal zelf hoe transparant de panelen moeten zijn.
  • Leverbaar in verschillende structuren, kleuren en dessins.
  • Stijlvolle en moderne uitstraling.
  • Zeer geschikt bij veel ramen.
  • Mooie gefilterende zonwering als je kiest voor een transparante stof.
  • Leverbaar in verduisterende stof.
  • Optimale zonwering. Je kunt zelf de panelen naar elke gewenste plek schuiven.
  • Combineer diverse soorten panelen voor een speelse uitstraling.
  • Isolerende werking. De kou blijft tijdens de winter buiten en tijdens de winter blijft het lekker koel.

Maatwerk paneelgordijnen

Heb je maatwerk paneelgordijnen nodig? Deze kan je gemakkelijk bestellen op Creon-raamdecoratie.nl. Op deze website zijn paneelgordijnen op maat erg voordelig. Het inmeten en monteren kan je gemakkelijk zelf, hiervoor hoef je niet handig te zijn. Ga voor instructies naar de website van Creon.

 

Bereken in de webshop eenvoudig wat de prijs voor de paneelgordijnen is. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waaraan je toe bent. Oriënteer en vergelijk gemakkelijk. Heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies over het plaatsen van paneelgordijnen in je woning of op kantoor.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *