Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

opberg ideeën woonkamer
Interieur Mooi Tips Wonen Woonkamer

Inspiratieboost: opberg ideeën voor de woonkamer

Te weinig ruimte of teveel zooi? Dat is de vraag die veel mensen zich stellen als ze weer het zoveelste voorwerp willen opbergen en daar simpelweg geen ruimte voor is. Is je woonkamer dan echt zo klein of moet je juist slimmer omgaan met al die rommeltjes? Natuurlijk noemen we het nu rommeltjes, maar voor jou is het van waarde. Het is niet voor niets dat je het wilt bewaren en dicht in de buurt wilt houden. Al zou het alleen maar gaan om administratie, een opbergplek in de woonkamer vinden is niet zo makkelijk als het lijkt. Met de volgende opberg ideeën voor de woonkamer hoeft deze ruimte er nooit meer rommelig uit te zien en behoud je de gezelligheid die hij behoort te bieden.

Gebruik een mand

Gaat het vooral om tijdschriften, dekens of houtblokken die je op moet bergen en is daar gewoon geen ruimte voor? Schaf dan eens een gave mand aan. Deze kun je helemaal aanpassen op de stijl van je woonkamer. Hierdoor ben je niet alleen maar heel erg hip bezig, maar heb je op een manier te pakken om al je spulletjes in op te bergen. Zorg er wel voor dat je niet teveel zooi in de mand opbergt. Dat geeft juist weer een rommelig effect en dat wil je uiteraard voorkomen.

Multifunctionele salontafel

Wat ook erg handig kan zijn is een multifunctionele salontafel! Dit is simpel gezegd gewoon een salontafel waar heel veel opbergruimte onder is geplaatst. Makkelijk om je afstandsbediening en controllers in op te bergen, maar ook voor papieren die je bij de hand wilt houden. Dit is tevens ook de perfecte manier om je woonkamer ruimtelijk te houden zonder dat er losse rommeltjes in het zicht liggen.

Kistjes gebruiken

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een beetje creatief uit de hoek te komen. Gebruik bijvoorbeeld fruitkistjes of pallets om een kast in elkaar te bouwen. Zet de kistjes vervolgens op wielen en je hebt ook nog eens een heel praktisch kastje in je handen. Deze opbergmethode past ook nog eens perfect in een moderne en stoere woonkamer.

Legerkisten

Heeft jouw woonkamer een stoer design en wil je deze stijl graag blijven doorvoeren? Laat dit dan ook zien met een stoere legerkist. Hier kun je niet alleen dekens, blokken, kinderspeelgoed of hondenspullen in bewaren, maar het dient ook nog eens als ware eyecatcher voor je woonkamer. Wie zei dat opruimen saai moet zijn?

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *