Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

leukste cadeaus
Interieur Tips Wonen

De Mooiste Tijd van het Jaar: handige tips voor de leukste cadeaus!

Smaken verschillen zo erg dat het steeds moeilijker wordt om iemand een origineel cadeau te geven. Wat schenk je bijvoorbeeld aan de verzamelaar die alles al heeft? Soms is inspiratie voor degene die je het beste kent nog wel het lastigst. De truc is dan om buiten zijn of haar interessegebieden te kijken en die persoon iets te geven waar hij of zij echt wat aan heeft. Bedenk je eventueel of de ontvanger iets op de agenda heeft staan waar hij of zij nog wel iets voor kan gebruiken, zoals een reis of een nieuwe baan. Door onze tips te lezen, zul je altijd op een geslaagd idee komen!

De tijd van het jaar

Officieel gezien vier je Kerstmis aan het prille begin van de winter. Daarom zijn comfortabele pantoffels of handschoenen, een sjaal en/of muts altijd een goed idee. Misschien kun je kiezen voor een ontwerp dat is toegespitst op iets waar de ontvanger een groot fan van is, bijvoorbeeld een band/artiest, film of televisieserie of sportteam. Zeg nou zelf, daar zou jij toch ook helemaal warm van worden? Houd het aanbod van je favoriete winkels daarom goed in de gaten!

Lezen

Literatuur

In de koudere maanden van het jaar is het extra aantrekkelijk om te verdwijnen in een goed boek. Maar het aanbod is zo groot! Wat nu?! Simpel. Bedenk je wat het favoriete genre van je ontvanger is en haal hiervan de nieuwste releases in huis. ben je alsnog niet helemaal zeker van je keuze? Dan kun je nog altijd terugvallen op die goeie ouwe boekenbon.

Visueel vermaak

De ontvanger zal verrukt zijn wanneer je hem of haar een bioscoopbon overhandigt! Zo kan hij of zij gaan genieten van het nieuwste van het nieuwste dat in de lokale cinema vertoond wordt – eventueel samen met jou. Wil je hem of haar liever iets bieden wat bekeken kan worden op het home cinema systeem? Dan is een dvd of blu-ray natuurlijk ook een puik cadeau. Mocht je niet weten wat hij of zij allemaal al in huis heeft, dan kun je diegene een cadeaubon aanbieden, of een proefabonnement op een streaming service zoals Prime Video van Amazon of Netflix.

Niet vies van servies

Houd je meer van de echt nuttige cadeaus waar iemand jaar in/jaar uit iets aan heeft? Dan komt het Australische merk Maxwell & Williams goed van pas! Sinds 1995 produceren zij de mooiste servies sets die je je maar kunt bedenken. Hoe groot of compleet deze zijn, mag je helemaal zelf bepalen. Kies voor neutrale tinten en vormen of juist de meest kleurrijke servies onderdelen in de wildste uitvoeringen!

Maxwell & Williams servies

Heel veel succes bij het maken van een keuze.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *