Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Nieuw glas nodig
Tips Wonen

Nieuw glas nodig?

Wanneer er een glas is gebarsten in uw huis, is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt vervangen. Bijvoorbeeld wanneer er verschillende barsten in het glas zitten of wanneer deze helemaal kapot is gegaan moet het zo snel mogelijk worden vervangen. Niet alleen bij een raam is dit het geval, maar ook bij spiegels. Het kan erg gevaarlijk zijn wanneer u dit glas te lang in het frame laat zitten, iemand kan zich namelijk aan het glas snijden. Bestel daarom zo snel mogelijk nieuw glas. Maar welk glas kunt u het beste bestellen?

Hr++ glas

Er zijn diverse partijen waar u terecht kunt voor het bestellen van nieuw glas. De partij die wij hiervoor aanraden is Glasgigant. Zij hebben een enorm aanbod met divers glas. Wat u ook wenst voor uw glas, bij Glasgigant vindt u het. Kunt u het redden met een simpel enkel glas? Of wilt u zekerheid en gaat u voor het veilige dubbel glas? De keuze in het soort glas is erg belangrijk en heeft invloed op de veiligheid en de isolatie. Zo staat enkel glas bekend om een minder isolerende waarde dan dubbel glas. Het zal dus eerder koud worden in huis met enkel glas in de wintermaanden. Dubbel glas is juist wat dikker en heeft een hoge isolerende waarde. Hr++ glas is een soort dubbel glas en heeft een hoge veiligheid. In bijvoorbeeld de woonkamer kan het erg prettig zijn om Hr++ glas te plaatsen. Dit glas heeft een hoge isolerende waarde waardoor het warmer wordt in de wintermaanden, maar ook voor veiligheid zit u bij dit type glas goed. Bent u op zoek naar andere toebehoren? Bij Glasgigant kunt u, naast alle verschillende soorten glas, ook toebehoren als spiegels en ventilatieroosters aanschaffen. Alles wat u nodig heeft op één plek!

Hr++ glas

Hr++ glas van Glasgigant

Bij het Hr++ glas van Glasgigant profiteert u van de verbeteringen. Zo zit er een speciale coating over dit glas waardoor het glas betere thermische eigenschappen heeft. Bij Glasgigant maken zij de ramen precies in de vorm en de afmeting die u nodig heeft. Bekijk hun website voor meer informatie over Hr++ glas en neem gerust contact met hen op bij vragen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *