Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Laat je riool ontstoppen door Michel Doorn
Wonen

Laat je riool ontstoppen door Michel Doorn

Er is niets zo vervelend als ‘s avonds de douche instappen voor een rustige afsluiting van je dag, om vervolgens na een paar minuten te ontdekken dat je douchecabine een voetbad is geworden. Als een afvoer verstopt zit, loopt het water niet goed weg. Is dit voor jou een herkenbaar probleem? Benader dan een ontstoppingsbedrijf. In dit artikel vertellen we je over Michel Doorn, een 24-uurs rioolservice waar je zeven dagen per week terecht kunt met al je rioolproblemen. Heb je last van een verstopping of van vervelende rioolvliegjes? Dan ben je bij Michel Doorn aan het juiste adres.

Welke afvoer is verstopt?

Water dat je in huis doorspoelt, gaat via een afvoer naar het riool. Als zo’n afvoer verstopt zit kan het water nergens heen, wat voor veel ongemakken zorgt. Verschillende afvoeren in huis kunnen verstopt raken, zoals:

  • De afvoer in bad en/of onder het doucheputje;
  • Die in de gootsteen of wasbak;
  • Die van het toilet;
  • Die van de wasmachine of vaatwasser.

Hoe wordt een afvoer ontstopt?

Heb jij last van een verstopte afvoer? Om dit te laten verhelpen, kun je terecht bij Michel Doorn. Dit professionele ontstoppingsbedrijf heeft de expertise en middelen om jou snel van een verstopping in huis af te helpen. De experts die bij dit bedrijf werken, spuiten de leidingen schoon of gaan met freesapparatuur of hogedrukapparatuur aan de slag. Als je een verstopping hebt, wil die die natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Daarom is Michel Doorn vierentwintig uur per dag bereikbaar en kunnen zij een verstopping vaak al binnen een half uur oplossen.

Hoe ontstop je een riool?

Lopen meerdere afvoeren tegelijk niet door? Dan zit je riool waarschijnlijk verstopt. Gelukkig kun je ook voor rioolreiniging en rioolreparatie bij Michel Doorn terecht. Een verstopt riool zorgt voor stank- en wateroverlast en moet daarom snel worden verholpen. Vaak gaan mensen eerst zelf proberen het probleem op te lossen, maar laat je je riool ontstoppen door een amateur, dan ontstaat er schade. Neem daarom contact op met Michel Doorn, om door de vakmannen van dit bedrijf je rioolproblemen te laten verhelpen. De specialisten van Michel Doorn spuiten onder hoge druk water door een speciale slang tegen de wanden van het riool en zuigen vervolgens het slib dat loskomt op met een speciale stofzuiger. Ook dit gebeurt vaak al binnen dertig minuten. Daarbij vraagt Michel Doorn geen voorrijkosten, waardoor je als je dit bedrijf benadert verrassend voordelig uitkomt. Neem daarom contact op met Michel Doorn voor al je afvoer- en rioolproblemen!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *