Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

meubels maken
Interieur Mooi Tips Wonen Woonkamer

Breng meer sfeer in de woonkamer met de volgende bijzondere elementen

Het stylen van de woonkamer gaat niet altijd over rozen. Het kan soms zelfs enorm lastig zijn om meer bezieling in de woonkamer te brengen. We proberen regelmatig veel te veel om onze woonkamer meer sfeer te geven. We plaatsen tientallen accessoires, investeren in de duurste design meubels en het resultaat blijft hetzelfde: een zielloze ruimte. Dit heeft veel te maken met het ontbreken van eigen intuïtie en persoonlijke aspecten. Door de woonkamer persoonlijker te maken, zorg je ervoor dat de woonkamer opeens veel meer sfeer bevat. Daar heb je geen nutteloze woonaccessoires of peperdure design meubels voor nodig. Enkel een beetje liefde en aandacht is genoeg om jouw woonkamer om te toveren tot een sfeervol paleis. Wij geven je een aantal handige tips en bijzondere ideeën voor het verhogen van de sfeer in jouw woonkamer.

Breng speciale elementen tot leven in de woonkamer, denk bijvoorbeeld aan betonplex!

Het doet vaak veel meer voor een ruimte als je gebruikt maakt van één eyecatcher in plaats van talloze nietszeggende objecten. Dat maakt meer indruk en geeft de ruimte meer sfeer. Bij het uitkiezen van een pronkstuk is het belangrijk dat je dicht bij je eigen stijl blijft en kiest voor iets wat jouw woonkamer uniek maakt. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van zwart betonplex. Betonplex is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de Nederlandse woning. Waar deze eerst voornamelijk door de bouw werd gebruikt, is deze tegenwoordig ook uitermate geschikt om mee te decoreren. Dit platenmateriaal geeft jouw woonkamer direct een geheel andere sfeer en is de perfecte manier om de wanden van de kamer een sfeervolle boost te geven.

Maak zelf houten meubels

In 2018 draait alles om duurzaamheid en het verlangen om de natuur in huis te halen.  We zien dat dan ook duidelijk terug in de huidige woontrends.. Je woning maak je natuurlijk een stuk gezelliger door natuurlijke elementen in huis te halen, maar het is ook een beetje gewoontjes. Iedereen maakt immers gebruik van de standaard eiken tafel of de zogenaamde ‘urban jungle’ in huis. Als  handige doe-het-zelver levert het jou echter een heleboel voordelen op. Hoe gemakkelijk is het om jouw woning een stuk persoonlijker te maken door het gebruik van zelfgemaakte houten meubels? Bovendien geeft het jou de mogelijk om je favoriete hobby uit te oefenen.houten meubel maken

Tip: heb je een hekel aan shoppen voor materialen en ga je liever direct aan de slag? Maak dan gebruik van een online houthandel, zo zoek je op je gemak de juiste houtsoorten bij elkaar en heb je ze ook nog eens zeer snel in huis. Hoe handig is dat?

Wees creatief met foto’s

Foto’s mogen uiteraard niet ontbreken in de woonkamer, maar het plaatsen van simpele fotolijstjes is misschien wel erg gewoontjes. Wil je je woonkamer echt een speciale en persoonlijke boost geven? Wees dan creatief met foto’s! Maak bijvoorbeeld een gehele fotowand met de meest bijzondere foto’s van je dierbaren of kies voor een foto op linnen, canvas of hout.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *