Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Verkoop het appartement snel
Tips Wonen

Verkoop het appartement snel

Misschien wilt u om wat voor reden dan ook snel uw huis verkopen. Een bodemverkoop duurt meestal te lang. De voorbereiding duurt vaak weken en dan moet de woning alsnog verkocht worden. Na de verkoop is het spannend of de financiering van de koper gaat lukken. Gelukkig is het nu mogelijk om uw huis snel, gratis en met een gerust hart te verkopen, zodat u geen maanden hoeft te wachten voordat u verder kunt.

Waarom uw appartement snel  verkopen? 

In verschillende situaties kan het raadzaam zijn om uw appartement snel te verkopen. Zo kan een reguliere verkoop via Funda  te lang duren. U kunt uw huis snel en veilig verkopen om stress te voorkomen. Hier kunt u uw huis snel, goed en gratis verkopen. Zo wordt u professioneel geholpen en bespaart u duizenden euro’s aan bemiddelingskosten. De meest voorkomende redenen voor flashverkopen zijn:

 • Dubbele ladingen
  Als u al een ander huis heeft gekocht, kunt u dubbele kosten krijgen als het huis niet goed loopt. Als u weinig tijd heeft, kunt u uw appartement snel  verkopen. Zo voorkom je dat je in de toekomst met dubbel opladen te maken krijgt.
 • Relatiebreuk
  In de meeste gevallen komt er veel kijken bij een scheiding. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het huis verkocht moet worden, zodat jullie allebei verder kunnen. In dit geval kan flitsverkoop uitkomst bieden.
 • Van erfenis naar huis
  Als u een woning heeft geërfd, kan het raadzaam zijn om de woning snel en gemakkelijk te verkopen. Vaste kosten lopen door en erfbelasting moet worden aangepakt. Dit kan in sommige gevallen tot financiële problemen leiden. Een snelle verkoop voorkomt problemen en zorgt voor snelle voortgang.
 • Verkoop eindigt onmiddellijk
  Bij betalingsachterstand kan de hypotheekverstrekker een executieveiling starten. In de meeste gevallen is de opbrengst van een executieveiling lager dan die van een reguliere verkoop. Vermijd de executieveiling en zorg ervoor dat u het huis snel verkoopt.
 • Vermijd stress
  Het typische verkoopproces is lang, duur en vaak stressvol. Vermijd de stress van het snel verkopen van uw huis. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
 • Onroerend goed in slechte staat
  Verkeert de woning in slechte staat en ben je bang dat de woning niet snel zal verkopen? Dan is een snelle verkoop via een makelaar of koper een goede oplossing.

Tips om snel een appartement te verkopen

 • Verkopen via een vrije makelaar
  Het is nu mogelijk om gebruik te maken van een gratis makelaar. Zij kunnen via hun netwerk een huis te koop aanbieden. Levertijden zijn vele malen korter dan bij reguliere verkoop. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden.
 • Verzamel alle documenten uit het hele huis
  Het is belangrijk om relevante informatie over het onroerend goed te verzamelen. Denk aan het energielabel, het distributieboekje en in het geval van appartementen ook de documenten van de Vereniging van Eigenaren (VvE).
 • Verkocht door Funda
  Het proces voor het plaatsen van een woning op Funda  duurt meestal enkele weken. Als u geen tijd heeft, kan verkopen via niet-openbare kanalen de oplossing zijn. Kortere levertijden en minder gedoe.
 • Hanteer een scherpe vraagprijs
  Prijs is erg belangrijk bij een snelle verkoop van een woning. Een hoge vraagprijs kan mensen afschrikken, dus geen interesse. Een scherpe vraagprijs leidt meestal tot meer potentiële kopers.

Voordelen van snel een appartement verkopen

Een snelle verkoper naar koper of via een gratis makelaar zoals HuisHunters heeft verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop. Het grootste pluspunt is natuurlijk dat de woning snel verkocht is en er geen bemiddelingskosten zijn. Zo kunt u al snel tot duizenden euro’s besparen. Daarnaast is er de zekerheid van verkoop zodat u zorgeloos uw huis kunt verkopen. Het is ook niet nodig om professionele foto’s te maken. Dit zijn de grootste voordelen van snel je huis verkopen:

 • Geen commissies
 • Beveiliging
 • Probleemloze verkoop
 • Geen professionele foto’s
 • Huizen in elke staat

Er zijn veel redenen waarom u uw huis snel wilt verkopen. De meest voorkomende redenen zijn dubbele kosten, relatiebreuk, erfenis of de dreiging van een executieveiling. In dergelijke situaties kan het raadzaam zijn om de woning snel te verkopen. U kunt het zelf doen of een gratis agent gebruiken. Het grootste voordeel is het ontbreken van commissies, wat al snel duizenden euro’s scheelt. Door gebruik te maken van een onafhankelijke makelaar kunt u zorgeloos en professioneel uw huis verkopen.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *