Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

glass balustrade
Interieur Mooi Tips

Focus op modern design met een glazen balustrade

Een glazen balustrade is tegenwoordig in een moderne design niet meer weg te denken. Van nieuwbouwwoning tot een gerenoveerd klassiek pand waarbij authentieke elementen worden gecombineerd met een eigentijds design. We hebben het over de trend van 2019. Strakke lijnen, transparantie en hoogwaardige materialen – een glazen balustrade geeft uw ontwerp een innovatieve en vernieuwende uitstraling.
Naast het design is veiligheid en kwaliteit tevens zo belangrijk bij de oplevering van uw project. Een betrouwbare partner als Q-railing, weet dat als geen ander. In het assortiment vindt u daarom enkel gecertificeerde onderdelen die uw glazen balustrade niet alleen laten uitblinken in design, maar er ook voor zorgen dat u kunt profiteren van vele andere voordelen.

Extra sterk: een railing van glas

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en uitstraling dat is een volledig glazen balustrade van Q-railing de perfecte keuze. In tegenstelling tot een gecombineerde balustrade waarbij de druk vooral komt te liggen op de balusters is bij een volledig glazen balustrade het glas de dragende factor.
Glas wordt vaak ten onrechte als kwetsbaar beoordeeld. Maar in werkelijkheid is glas juist extreem sterk. Glas kan zelfs worden gebruikt bij situaties waar hoge drukkrachten kunnen ontstaan. Dat maakt een glazen balustrade uitermate geschikt is voor trappen, terrassen en balkons. Glasrailingsystemen van Q-railing voldoen aan de nationale en internationale bouwrichtlijnen en worden doorlopend getest bij toonaangevende onderzoeksinstituten.

railing van glas

Monteer eenvoudig een glas balustrade

De volledige glazen balustrade bestaat uit drie onderdelen en is hierdoor gemakkelijk te monteren. Wanneer onverhoopt er toch een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden dan is dit gemakkelijker dan wanneer een glazen balustrade is opgebouwd uit oneindig veel elementen.
Hoewel de inbouwsituatie en de kracht die uw glazen balustrade moet kunnen opvangen bepalend zullen zijn zal, dankzij de diversiteit aan onderdelen bij Q-railing, veiligheid en design elkaar niet in de weg zitten. Bij Q-railing vindt u gemakkelijk een glazen balustrade die past bij uw ontwerp.

De expert in glazen balustrades

Als opdrachtgever, ontwikkelaar of projectorganisator dient u rekening te houden met een groot aantal factoren. Is de glazen balustrade veilig? Hoeveel tijd kost het om een glazen balustrade te plaatsen en is deze van een hoge kwaliteit? Q-Railing staat bekend als innovatieve producent van railingsystemen en beschikt over nationale en internationale certificaten. Op de website www.q-railing.com kunt u alles vinden over glazen balustrades en krijgt u een goed beeld van de diverse mogelijkheden voor uw project.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *