Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

wereldkaart woonkamer
Interieur Mooi Tips Wonen Woonkamer

Een prachtige wereldkaart aan de muur

Een wereldkaart voor aan de muur is tegenwoordig helemaal in. Deze wanddecoratie is razend populair. Een wereldkaart is niet alleen een mooie decoratie, maar geeft je ook de reiskriebels. Vooral van een gedetailleerde wereldkaart krijg je zin om de wereld te ontdekken. De wereldkaarten zijn uitermate geschikt voor vrijwel iedere kamer van het huis of appartement. Ze brengen namelijk een uniek effect met zich mee. Op Wereldkaarten.nl kun je uit meer dan 75 ontwerpen kiezen, om deze op vele materialen af te laten drukken.

Een unieke wereldkaart als decoratie

Wanneer je nog een plekje vrij hebt op de muur, en je deze wilt vullen met een decoratie, is een wereldkaart een uitstekende keuze. Er zijn vele categorieën waar je een ontwerp uit kunt zoeken. Zo heb je bijvoorbeeld speciale kaarten voor de kinderkamer, historische wereldkaarten en gedetailleerde wereldkaarten. Deze kaarten kun je nergens anders krijgen, omdat Wereldkaarten.nl de meeste zelf heeft ontworpen. Deze kaarten zijn af te drukken op materialen als canvas, hout, poster, aluminium, tuinposter en plexiglas. Daarnaast zijn er ook landkaarten van Nederland, België en Duitsland beschikbaar. Ook zijn er stadskaarten van Nederlandse hoofdsteden en een aantal Duitse en Oostenrijkse steden te vinden. Zo zijn er ook nog een aantal cadeautjes voor de reiziger, schoolspullen en kantoorspullen bedrukt met een wereldkaart.

amsterdam kaart

De voordelen van Wereldkaarten.nl

Het aanbod is dus zeer variërend, waardoor er voor iedereen en elk interieur een leuke wereldkaart tussen zit. Je hebt op deze site al voor weinig geld een prachtige wereldkaart. Zo is een wereldkaart op poster al verkrijgbaar vanaf €9,95. De levertijden zijn afhankelijk van het materiaal, maar de wereldkaarten worden erg snel verzonden na het bestellen. Het is al genoemd dat de kaarten van Wereldkaarten.nl uniek zijn, maak je dus geen zorgen over de originaliteit. Je kunt een kaart verder persoonlijk maken door je eigen favoriete formaat en materiaal te kiezen. Als je een stads- of landkaart kiest van je favoriete plek, heb je ook al een erg persoonlijke decoratie in huis.

FotoCadeau.nl groep

Wereldkaarten.nl behoort tot de FotoCadeau groep, waar je ook je eigen foto op producten kan laten afdrukken. Een voorbeeld hiervan is een tuinposter op TuinposterOpMaat.nl. Wil je dus liever geen wereldkaart uit de collectie laten afdrukken, maar juist je eigen favoriete foto? Dan zit je goed bij de partners van Wereldkaarten.nl. Ook zij bieden decoratie aan voor een voordelige prijs.      

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *