Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Zo hou je overzicht tijdens een verhuizing 
Tips Wonen

Zo hou je overzicht tijdens een verhuizing 

Verhuizen is niet gemakkelijk. Zeker met een gezin kan dit voor veel stress zorgen. Hier een paar tips om je verhuizing zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen.

Hoe voorkom je stress tijdens een verhuizing

Om stress te voorkomen kun je het beste zo vroeg mogelijk beginnen. Zo ben je ook niet dagen lang bezig met inpakken. Je kunt elke dag een gedeelte doen. Een voor de hand liggende tip, maar iets wat niet door iedereen gedaan wordt, is het in pakken per kamer. Dit scheelt tijdens het uitpakken enorm veel gedoe. Als je dan ook nog op de doos schrijft wat er in zit dan ben je al helemaal goed bezig. Zo voorkom je dat je uren loopt te zoeken en zo kostbare tijd verliest. Als je de verhuizing nou echt grondig wilt plannen dan kun je er ook voor kiezen om nummers op de dozen te zetten. Maak per ruimte een lijst met de nummers, zo weet het hele verhuisteam meteen waar elke doos naartoe moet. Dit voorkomt miscommunicatie en extra werk. Het is handig om er ook bij te zetten hoeveel dozen er in totaal in een ruimte zouden moeten zijn. 

verhuisdozen

Verhuisteam samenstellen

Een andere tip is om ver van te voren je verhuisteam samen te stellen. Heb je vrienden en familie die een handje willen helpen? Dit scheelt jou veel werk, beloof ze een diner en zorg tussentijds voor genoeg eten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bedrijf in te huren voor de verhuizing. Dit kost wat geld, maar het kan jou veel stress besparen. 

Opslagruimte huren

Een andere tip is om voor een opslagruimte te zorgen. Je kunt daar alle dozen die in de weg staan opslaan. Zo hou je het overzicht. Ben je nog op zoek naar een opslagruimte? In het oosten van Nederland, bij opslagruimte Enschede, zijn grote en kleine opslagruimtes die jou van alle gemakken voorzien!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *