Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

De strandkleding van 2022
Mooi Tips

De strandkleding van 2022

De beste kleding om op het strand te dragen is natuurlijk losse kleding die je over je badpak of bikini kan dragen. Een nieuwe zomer brengt natuurlijk ook weer nieuwe trends met zich mee. In deze blog lees je alles over de strandkleding trends van 2022! Benieuwd geworden? Lees dan verder.

Badmode

Zowel badpakken als bikini’s zijn dit jaar weer van de partij als we kijken naar de actuele mode scene. Wat het belangrijkste is aan deze kleding is dat het lekker zit en dat je je er fijn in voelt. Zodat je optimaal kan genieten van de zomer, of je nou van zonnen of van zwemmen houdt. Of misschien wel allebei.

Badpak

Het badpak bestaat al behoorlijk lang. Het is ontstaan tijdens de vorige eeuw. Een vrouwelijke zwemster won toen een belangrijke zwem titel in een badpak. Daarna wilde elke vrouw een badpak. En dat is niet gek, want buiten dat je er blijkbaar sneller door kan zwemmen staat het natuurlijk ook prachtig. Het is een echte tijdloze stijl. Dus als jij nog twijfelt over je nieuwe badkleding voor de aankomende zomer kijk dan vooral even naar badpakken. Badpakken die hoog uitgesneden zijn kun je veel verwachten op het strand in 2022. Het is natuurlijk mogelijk dat een badpak niet helemaal je stijl is. Gelukkig zijn er dan nog genoeg andere opties! Lees er hieronder meer over.

Bikini

Bikini’s zijn de populairste keuze als het gaat om vrouwelijke badmode. Het is altijd leuk om te kunnen spelen met de felle kleuren en gekke prints die badmode met zich meebrengt. Wees ook niet bang om lekker uit te pakken. Een knal roze bikini kan bijvoorbeeld prima. Er zijn wel veel verschillende soorten bikini’s. Zo heb je de normale bikini, een bikini topje met een zwembroek of een tankini. Deze laatste heeft wat weg van een badpak. Dit is handig als je vaak verbrand. Zo is een groot gedeelte van je lichaam nog steeds bedekt en beschermt tegen de felle zomerse zon.

Strandkleding

De strandkleding die het lekkerst zit is vaak de beste strandkleding. Het moet gemakkelijk aan te trekken zijn over je zwemkleding. Een goede optie hiervoor is een fijne maxi jurk die je gemakkelijk over je strandkleding aantrekt. Ben je nog opzoek naar strandkleding, een badpak of een bikini voor aankomende zomer? Kijk dan eens op de site van ibizamode. Zij bieden een ruim assortiment aan hippe kleding en bikini set dames, helpen je graag verder.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *