Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Zo maak jij jouw lunch optimaal!
Mooi Tips

Zo maak jij jouw lunch optimaal!

Als je een fulltime baan hebt, kom je elke dag voor de uitdaging te staan om een lunch voor jezelf klaar te maken. Een voor de hand liggende keuze is in dit geval brood: het is snel klaar te maken, en blijft lang goed te eten. Maar, wist jij dat door middel van een goede broodtrommel, jouw lunch nog veel lekkerder kan zijn? In deze blog zullen wij jou alles over de broodtrommel vertellen, en welke mogelijkheden deze wel niet met zich meebrengt.

De broodtrommel

Een broodtrommel is natuurlijk uitermate geschikt om jouw brood in op te bergen. Aangezien deze goed gesloten kan worden, kan jij jouw brood gemakkelijk vers houden totdat je daadwerkelijk gaat lunchen. Maar, heb jij wel eens nagedacht om meer dan brood, of iets anders dan brood mee te nemen in jouw broodtrommel? Broodtrommels zijn namelijk ook geschikt voor het meenemen van fruit, of juist voor compleet ander voedsel, zoals pasta’s. Deze blijven allebei namelijk ook goed in jouw broodtrommel. Aangezien er veel verschillende maten broodtrommels zijn, is het ook mogelijk om naast jouw boterhammen, ook nog fruit mee te nemen. 

Maak je eigen broodtrommel!

Via MyMepal is het mogelijk om zelf je eigen broodtrommel mee te nemen. Op de zijkant van elke broodtrommel staat vermeld hoeveel boterhammen er in deze trommel passen, zodat jij weet wat de geschikte broodtrommel voor jou is. Vervolgens is er de mogelijkheid om jouw naam, of een plaatje naar keuze op deze broodtrommel te plaatsen. Wat is er nou leuker dan altijd een foto van de kinderen bij je te hebben? En, dit nog op een praktische wijze ook! 

Broodtrommel als cadeau

Een broodtrommel is voor iedereen praktisch, waardoor het ook een heel goed cadeau is om aan iemand te geven. Het kan voor een volwassene een net zo leuk cadeau zijn als voor een kind. Misschien is het een leuk cadeau voor de verjaardag van jouw kind. Je kan deze personaliseren zoals je hem zelf wil, dus is het makkelijk om jouw kind enthousiast te maken om te lunchen, of misschien zelfs wel trots om op school zijn nieuwe broodtrommel te laten zien. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van MyMepal! 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *