Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Ondersteuning en dagbesteding voor ouderen bij Omring
Wonen

Ondersteuning en dagbesteding voor ouderen bij Omring

Omring begrijpt dat ouder worden gepaard gaat met veranderingen en soms ook beperkingen. Het doel van deze zorgaanbieder is om ouderen te ondersteunen bij het behouden van hun zelfstandigheid en levensvreugde. De nadruk ligt op kwaliteit van leven en persoonlijke zorg. De organisatie biedt vele diensten en activiteiten aan die speciaal zijn bedoeld om aan de uiteenlopende behoeften en interesses van de cliënten te voldoen. Of u nu thuis woont en extra ondersteuning nodig heeft of overweegt om naar een van de woonvormen met zorg te verhuizen, Omring staat klaar om u en uw naasten hierbij te begeleiden. Lees verder en leer meer over de dagbesteding van Omring en ontdek wat een zorgconsulent voor u zou kunnen betekenen.

Verrijk uw leven met dagbesteding bij Omring

Een belangrijk onderdeel van het aanbod van Omring is de dagbesteding voor ouderen. Bij Omring is dagbesteding meer dan alleen een manier om tijd door te brengen. Het is een kans om te genieten van gezelschap, nieuwe dingen te leren, actief te blijven en deel uit te maken van een gemeenschap. Onder begeleiding van deskundige medewerkers en vrijwilligers, biedt Omring activiteiten aan die zowel de geest als het lichaam stimuleren.

Ontdek de diversiteit van dagbestedingsactiviteiten

De dagbesteding bij Omring kenmerkt zich door een ruime keuze aan activiteiten. Allen bedoeld om uw dagen betekenisvol en plezierig te maken, denk bijvoorbeeld aan:

  • Wandelen;
  • Tuinieren;
  • Puzzelen;
  • Samen koken en eten;
  • Lichte gymnastiek.

Lijkt het u lastig om iets te vinden wat bij u past en weet u niet goed waar te beginnen? Wellicht dat een zorgconsulent dan een oplossing voor u zou zijn.

Waarbij kan een zorgconsulent u helpen?

Bij Omring staat u er nooit alleen voor. Een belangrijke spil in het web van zorg en ondersteuning is de zorgconsulent. Deze professional is uw eerste aanspreekpunt en begeleider bij al uw zorgvragen en -behoeften. De zorgconsulent van Omring neemt uitgebreid de tijd om uw situatie en wensen te bespreken en samen met u te kijken naar de meest passende zorg- en ondersteuningsvormen. Of het nu gaat om dagbesteding, thuiszorg of een overgang naar een woonvorm met intensievere zorg, de zorgconsulent begeleidt en ondersteunt u hierin. Deze werkt nauw samen met andere zorgverleners binnen Omring om ervoor te zorgen dat de zorg naadloos op uw behoeften aansluit, met als doel uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden en uw levenskwaliteit te verhogen.

Ontdek de mogelijkheden bij Omring

Bent u op zoek naar een partner voor het vinden van een zinvolle daginvulling en de juiste zorg? Neem dan vandaag nog contact op met een van de zorgconsulenten voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen met Omring kunt u de eerste stap zetten naar een leven vol waardevolle momenten en kwalitatieve zorg. Bekijk de website van Omring en ontdek wat deze zorgaanbieder voor u kan betekenen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *