Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Light & Living
Interieur Mooi Tips Wonen Woonkamer

Decoreer je woning met Light & Living

Het is geen geheim dat we allemaal van nieuwe spulletjes voor in huis houden. Het is altijd leuk om te zien hoe jouw woning kan transformeren naar een woning die precies bij je past. Het decoreren van je woning is niet altijd even makkelijk. Er is zo’n groot aanbod dat het kiezen van de juiste combinaties een grote opgave lijkt. Om je een handje te helpen hebben wij de volgende tips op een rijtje gezet:

Combineer kussens

Er is niks fijner dan na een lange dag neer te ploffen op je bank of om te relaxen in je fauteuil. Leuke kussens maken dit niet alleen veel comfortabeler, maar zorgen ook voor meer sfeer in jouw kamer. Vaak wordt ervoor gekozen om dezelfde kussens bij elkaar in een hoekje van de bank neer te leggen, maar wij denken daar anders over. Durf te combineren met kleuren en verschillende stoffen, het resultaat is prachtig!

Maak gebruik van decoratieve verlichting

Verlichting is niet weg te denken in een woning en vooral niet tijdens de wintermaanden. Ook lampen kun je super gaaf met elkaar combineren. Zo zijn wij helemaal weg van het thema brons van Light & Living. Combineer de bronzen hanglampen, vloerlamp en de tafellamp met elkaar en verlicht je huis geheel in stijl. We love it!

Hanglamp ivy brons - Light & Living
Hanglamp Ivy Brons Light & Living | Wants&Needs

Show je mooiste woonaccessoires

Wij zijn helemaal verliefd op de Jellyfish van de Lightmakers. Een uniek item van glas met daarin een 3D Jellyfish. Het fleurt de boel helemaal op. Met een stellingkast kun je pronken met jouw mooiste woonaccessoires. Of dat nou een Jellyfish is, een vaas of een fotolijst. Met een open stellingkast zorg jij ervoor dat al jouw fantastische decoratiestukken zeker opvallen!

Vergroot je ruimte met spiegels

Als je dacht dat een spiegel alleen geschikt is om jezelf te bewonderen, dan heb je het mis! Een spiegel heeft nog meer functies dan dat. Door een spiegel lijkt je kamer optisch groter, maar dat is nog niet alles. Naast dat de spiegel je ruimte lijkt te vergroten, zorgt het ook voor meer licht. Laat het daglicht reflecteren en het daglicht zal weerkaatsen door je kamer!

Spiegel Force brons met tou
Spiegel Force Light & Living | Wants&Needs

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *