Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Wilt u een stoer interieur? Kies dan voor industriële meubels
Interieur Wonen

Wilt u een stoer interieur? Kies dan voor industriële meubels

De industriële stijl is momenteel niet meer weg te denken. Deze woonstijl is de laatste jaren razend populair geworden. U vindt de stijl terug in veel huishoudens. Waar de ene gebruik maakt van industriële accessoires staat de andere woning vol met industriële meubels. De stijl kenmerkt zich door rauwe materialen en stoere details. Hierdoor oogt uw ruimte direct een stuk sfeervoller. Wilt u ook graag uw interieur een stoere look geven? Lees dan snel verder!

Ruwe materialen

Wat industriële meubels kenmerkt is de stoere uitstraling. Deze uitstraling komt mede door de materialen die gebruikt worden. Vaak wordt er robuust hout gebruikt. In dit hout zijn de nerven en de verschillende kleuren die in het hout zitten goed zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de meubels een rauwe en stoere uitstraling krijgen. Voor de industriële meubels wordt bijvoorbeeld recyclet Teak, massief eiken, oud hout of mango hout gebruikt. De combinatie van verschillende soorten hout van hoge kwaliteit en bijvoorbeeld een metalen frame, resulteert in de industriële look waar we allemaal zo fan van zijn.

Imperfectie

Industriële meubels zie je vaak terugkomen in restaurants en hotels. Het is namelijk een stijl die een ruimte gemakkelijk erg veel sfeer geeft. De basis elementen van een industriële stijl zijn zwart en hout. De zwarte kleur komt vaak terug in materialen zoals metaal of staal. Denk aan de eerder benoemde frames. Hierop zijn vaak nog “vegen” zichtbaar, imperfectie is namelijk ook een deel van de industriële stijl. De non finished look geeft de meubels iets rauws. Dit maakt de industriële stijl ook zo stoer. Toch blijft je interieur met industriële meubels erg sfeervol doordat er gebruik wordt gemaakt van warme kleuren en natuurlijke materialen.

Industriële meubels online kopen

Bent u overtuigd? Tegenwoordig kunt u industriële meubels ook heel gemakkelijk online aanschaffen. Bijvoorbeeld bij de gerenommeerde partij Mokana. Op de webshop vindt u een uitgebreid meubelaanbod. Mokana verkoopt ook veel industriële meubels. Hierdoor is dit de perfecte partij wanneer u op zoek bent naar betaalbare meubels in de industriële stijl. Wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op de webshop of neem contact op met de experts van Mokana. Zij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte meubels.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *