Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Zo krijg je de perfecte kantoor inrichting
Tips Wonen Woonkamer

Zo krijg je de perfecte kantoor inrichting in de woonkamer

Ben je van plan om binnenkort thuis te werken in de woonkamer? Dan ben je ongetwijfeld aan het nadenken over de inrichting daarvan! Hier helpen we je natuurlijk graag bij. Je kunt natuurlijk een gigantische bak met geld uitgeven om dit door een externe partij te laten doen, of zelf nadenken en uitvoeren. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. In deze blog geven we je in ieder geval een aantal praktische tips om tot een mooie inrichting te komen.

Schakel een architect in

Een gespecialiseerd kantoorinrichting architect kan de gehele inrichting van je woonkamer voor je uit handen nemen. Zo weet je zeker dat je er geen omkijken naar hebt en het helemaal goed gaat komen. Je moet dan natuurlijk wel je vertrouwen in de architect durven plaatsen, anders heb je er zelf alsnog stress van. Toch zul je, wanneer je dat doet, merken dat je waarschijnlijk een verstandige beslissing hebt genomen.

Zelf aan de slag gaan

De andere optie is dan logischerwijs om gewoon zelf aan de slag te gaan. Je moet met de volgende dingen rekening houding in dat geval:

  • Lichtinval

Voldoende lichtinval zorgt ervoor dat jezelf veel beter concentreren kunnen, productiever zijn, zich fijner voelen en het in het algemeen meer naar hun zin hebben. Probeer hier dus rekening mee te houden bij de inrichting.

  • Zuurstof

Extra planten, maar ook circulatie en ramen die open kunnen dragen allemaal bij aan de zuurstofgehaltes in een ruimte. Hoe meer zuurstof, hoe beter, dus probeer ook hier rekening mee te houden.

  • Ruimte

Inrichten is leuk, maar sla niet door! Het is een goede zaak om voldoende ruimte vrij te houden. Hierdoor oogt het kantoor meer open, zul je veel meer rust creëren en kunnen jouw collega’s straks fijner werken en overleggen met elkaar!

  • Comfortabele stoelen en bureaus

Een goede zithouding is belangrijk, zeker wanneer jzelf 8 uur per dag op dezelfde stoel zitten. Zorg er dus voor dat je investeert in stoelen en bureaus die comfortabel en verstelbaar zijn, zodat iedere werknemer dit op de juiste manier voor zichzelf in kan stellen en geen klachten krijgt van een verkeerde houding of ontbrekende mogelijkheden.

  • ICT voorzieningen

Houdt tot slot rekening met de benodigde ICT voorzieningen. Van stroom tot bekabeling en van internet tot voldoende schermen, toetsenborden en muizen, het is allemaal van groot belang!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *