Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

verhuizen woonkamer
Tips Wonen Woonkamer

Tips bij het verhuizen: dit mag niet ontbreken in je woning

Verhuizen is een stressvolle bezigheid en zelfs als je enorm goed voorbereid bent komen er altijd verrassingen op je pad. Zeker als je helemaal vanaf het begin moet beginnen met het kopen van meubels, accesoires, vloeren en gordijnen is het moeilijk om niks te vergeten. In dit artikel geven wij een aantal tips & tricks om niks meer te vergeten in je nieuwe woning.

Maak eerst een lijstje met alles wat je nodig hebt

Het is allereerst belangrijk om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je precies nodig hebt. Bekijk eerst wat er al is in de nieuwe woning. Is de keuken en badkamer naar je wens? Wil je iets veranderen aan de vloeren? Is er raambekleding dat ook daadwerkelijk blijft hangen? Wat voor lampen zijn er aanwezig? En ga zo maar. Ga dan per kamer opschrijven wat je denkt nodig te hebben. Denk hierbij zelfs aan de allerkleinste dingen, zoals een mandje om je afstandsbedieningen in te bewaren. Neem je lijstje overal mee naar toe, zodat je bij inspiratie het direct op kan schrijven. Vraag ook aan je naasten of zij nog ideeën hebben. Wij zetten alvast wat benodigdheden voor je op een rijtje.

Benodigdheden in de woonkamer

In de woonkamer kan een mooie en comfortabele bank natuurlijk niet ontbreken. Denk ook aan een tv-meubel, salontafel, televisie en stereo. Dan is het ook nog belangrijk om een gezellige sfeer in de woonkamer te brengen. Doe dit door het gebruik van sierkussens, planten, fotolijstjes, een gaaf bijzettafeltje of een andere eyecatcher en een mooi vloerkleed. Dit zijn de dingen die de meeste mensen in de woonkamer hebben staan. Natuurlijk kan je dit lijstje zelf nog afmaken.

Benodigdheden in de slaapkamer

Je eerste prioriteit is natuurlijk het aanschaffen van een comfortabel bed. Vergeet niet om ook een matras en kussens aan te schaffen. Daarnaast kan een kledingkast natuurlijk ook niet ontbreken in je slaapkamer. De kamer maak je helemaal af met een mooie spiegel, wat leuks voor aan de wand en eventueel wat planten om een prettige sfeer te creëren.

Benodigdheden in de badkamer

Het inrichten van de badkamer is meestal niet de grootste klus, maar vraagt toch om enige aandacht. Vooral de kleine dingen, zoals een toiletrolhouder, badmat en prullenbakje, worden vaak vergeten. Vergeet ook zeker niet om handdoeken aan te schaffen.

Benodigdheden in de keuken

De keuken is soms lastig met inrichten, omdat je heel veel spullen kwijt moet in een kleine ruimte. Dat betekent ook dat er heel veel te kopen is. Denk aan servies, bestek, glazen, prullenbak en een koffiezetapparaat.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *