Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Leuke herinnering vastleggen, waarom niet op hout!
Mooi Tips Woonkamer

Leuke herinnering vastleggen, waarom niet op hout!

Houtafdrukken zijn verkrijgbaar in verschillende trendy formaten. Je favoriete foto wordt direct op premium hout gedrukt en geeft je foto een zeer unieke uitstraling. Custom Wood Prints gedrukt op 1,0″ dik kwaliteitshout. Elke Wood Print is afgewerkt met een beschermend laminaat en je kunt ze schoonmaken met een droge servet. Het is ook mogelijk om een foto op glas of fotoboek te laten maken.

Gelukkige herinneringen zijn de beste dingen in het leven

Als het gaat om gepersonaliseerde houtbedrukkingen, willen we onze klanten meer mogelijkheden bieden, daarom bieden we verschillende vormen en variaties aan. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen uit

Vierdelige houtprints

Laat je gasten weten wat je creatieve kant is met de artistieke vierdelige houtprints en vertel je speciale momenten. Of deel je prachtige foto met de onberispelijke mix van elegantie door middel van een enkele houtafdruk en geef je digitale foto’s leven in de brouwerij. Je kunt ook je speciale momenten op een persoonlijke manier weergeven door tijdens een evenement een verhaal te vertellen of uitdrukkingen te vertellen met drie houten panelen met opdruk.

Dikte van de frames

Om het product licht van gewicht en duurzaam te houden, bieden de meeste bedrijven een standaard dikte van 1,0″ aan. Dit is de ideale dikte voor het afdrukken van premium kwaliteit over Photo Prints on Wood met hoge resolutie foto’s.

Afwerkingsopties

Versier je houtafdrukken met speciale effecten om ze een aantrekkelijker uiterlijk te geven. Met speciale design tool, zou je in staat zijn om een aantal echt verbazingwekkende speciale effecten toe te voegen aan je foto’s om ze een meer gedetailleerde en productieve uitstraling te geven.

Hangopties

De meeste houtprints zijn voorzien van een groef, wat betekent dat je de foto met een schroef kunt ophangen. De print zal niet plat tegen de muur liggen, maar zal bijna een paar mm van de muur af gemonteerd worden, waardoor het een drijfeffect krijgt.

Soort hout

Naast de fotoresolutie en andere parameters, speelt de kwaliteit van het hout een onoverwinnelijke rol bij het bepalen van het uiterlijk van je houtafdrukken. Om ervoor te zorgen dat je er het beste mee krijgt, gebruiken we alleen de aanbevolen beste kwaliteit hout om je mooie momenten af te drukken.

Beeldresolutie en DPI voor afdrukken

1040 DPI is de beste DPI. Onze experts zijn van mening dat voor het afdrukken van foto’s op hout een gedefinieerde DPI nodig is om de beste resultaten te verkrijgen. Na een grondige analyse bevelen zij standaard 1040 DPI-beelden aan.

Materiaal

Alleen eersteklas kwaliteitshout wordt gebruikt bij de vervaardiging van foto’s op hout. Wij gebruiken MDF composiet houtmateriaal, wat ervoor zorgt dat het product net als je herinneringen een eeuwigheid meegaat. Wij drukken rechtstreeks op hout met permanente UV-inkt, zodat het de unieke natuurlijke patronen van het hout zelf weerspiegelt. Meer weten over foto’s ophout? Ga naar 24fotoophout.nl en lees hier hun reviews.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *