Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

ikea place
Interieur Mooi Tips Woonkamer

Innovatieve apps voor het inrichten van je woonkamer

Soms is het heel lastig om in te schatten of die hippe stoel leuk staat in jouw woonkamer. En of die gele lamp niet te sterk contrasteert met jouw pastelblauwe muur. Gelukkig zijn er steeds meer apps die ook het inrichten van je woonkamer een fluitje van een cent maken. Wij zetten een aantal innovatieve oplossingen voor je op een rijtje. 

Inrichten app met augmented reality

Apple heeft een app ontwikkeld waarin je het aanbod uit diverse webshops en winkels kunt testen in je woonkamer. Het gaat als volgt: eerst maak je een foto van je huis (bijvoorbeeld de woonkamer), vervolgens voegt de app deze samen met de meubelfoto’s uit de webshop.

IKEA Place

Ikea heeft ook haar eigen versie. En Ikea is natuurlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieurlandschap. De meeste mensen hebben wel iets van het assortiment van de Ikea.

Ideaal dus dat je ook het specifieke aanbod van Ikea nu eenvoudig kunt proefdraaien: IKEA Place. Hiermee kun je met behulp van augmented reality meubels in je eigen huis plaatsen. Je maakt een foto, kiest de meubels en zet ze virtueel neer in de gewenste kamer.

Neybers: inspiratie, inspiratie, inspiratie

Neybers biedt een enorme databank met enorm veel spullen. De app is eenvoudig in gebruik, en heeft slechts één nadeel: je wordt ongelooflijk hebberig. En het is nog maar de vraag of je genoeg geld hebt voor de mooie designerspullen uit Neybers. Dus wees gewaarschuwd voordat je deze app gaat gebruiken. Misschien is het handig om eerst even een budget met jezelf af te spreken.

Magic Plan: een totaalapp voor jouw interieur

Een handige app voor bij het inrichten van je huis, omdat je een digitale plattegrond kunt maken. Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid aan meubels om je huis nog verder in te richten. Ideaal als je alvast met wat indeling wilt spelen wanneer je nog wacht op de afronding van nieuwe woning.

huis inrichten app

Maar daar stopt het niet. Want met MagicPlan kun je jouw muur of vloer ook een digitale transformatie geven. Klik op een toffe print of mooie pastelkleur en kijk hoe jouw huis erop vooruit gaat!

Super snel meten met Photo Measures

Heb je keurig alles staan opmeten, vergeet je het op een briefje te schrijven. Of je hebt het briefje simpelweg niet bij je wanneer je toevallig in de buurt bent van de bouwmarkt. Voor dit soort problemen biedt de app Photo Measures dé oplossing. Je meet in een handomdraai alle maten in huis op. En zolang je je smartphone maar bij je hebt, draag je ook altijd die maten met je mee.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *