Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

new home
Algemeen

Dit moet je regelen vóór een housewarmingparty

Jullie zijn eindelijk helemaal gesetteld in de nieuwe woning. Met de nodige hulp is er een droomwoning gecreëerd. Dit willen jullie vieren met een geweldige housewarmingparty voor iedereen die jullie in deze drukke periode hebben gesteund. Het is tegenwoordig helemaal in om een feestje te vieren bij het inwijden van de woning. Toch vraagt dat wel om een hoop regelwerk. Ook hierbij geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Het is goed voor te stellen dat je na het geregel van de verhuizing, weinig zin hebt om ook nog veel werk in een housewarmingparty te steken. Met de volgende tips maak je dat gelukkig een stuk makkelijker.

Regel vervoer voor de feestgangers

Een housewarmingparty vraagt natuurlijk om een hoop gezelligheid. Alcoholische dranken mogen dan ook niet zeker niet ontbreken. Dit betekent echter wel dat veel feestgangers een drankje moeten weigeren omdat ze even later weer de weg op moeten. Wil je jouw vrienden en familieleden op een geheel verzorgd feestje trakteren? Zorg er dan voor dat er altijd een prive chauffeur paraat staat. Deze kan de dronken feestgangers veilig en snel naar hun eigen huis brengen. Zo hoeft niemand de BOB te spelen en is het feestje gegarandeerd een groot succes.

chauffeur

Haal genoeg hapjes en drankjes in huis

Bij een feest mogen hapjes en drankjes uiteraard niet ontbreken. Je wilt uiteraard voorkomen dat je halverwege de avond al door je voorraad heen bent. Haal dan altijd genoeg in huis en zorg dat je met een ruime marge boodschappen doet. Zo voorkom je dat je plotseling met lege handen komt te staan. Heeft het boodschappen doen op dit moment geen prioriteit of heb je gewoon geen tijd om dit ook nog eens te regelen? Kijk dan je naaste omgeving eens lief aan en bekijk of zij samen met jou de voorbereidingen willen treffen. Je kunt er ook voor kiezen om een cateringbureau in te schakelen. Zij kunnen alle producten leveren die jouw feest een gegarandeerd succes maken.

Zorg voor gezellige muziek

Wil je er echt een housewarmingparty van maken waar nog jaren over gesproken wordt? Dan mag muziek echt niet ontbreken op jouw verlanglijstje. Investeer in een paar goede stereo’s of huur een paar kwalitatieve boxen. Met de juiste muziek, fijn gezelschap en een hapje en een drankje staat jouw feest garant voor veel gezelligheid en plezier. Er is geen betere manier om jouw nieuwe woning in te wijden.

Haal leuke presentjes in huis

Nodig je enkel mensen uit die geholpen hebben bij het inrichten en verbouwen van jullie woning? Dan kan je ervoor kiezen om enkele presentjes in huis te halen. Bedank je gasten met een cadeaubon, bos bloemen of een heerlijk etentje. Zo laat je goed zien hoe je hun hulp de afgelopen maanden hebt gewaardeerd. Met behulp van directievervoer breng je de gasten vervolgens weer veilig terug naar hun eigen woning.

Hoog tijd om voorbereidingen te gaan treffen. Trek je feestkleding maar aan en geniet van hét ultieme feestje!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *