Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

De juiste huidanalyse dankzij een Smart Skin Analyzer
Mooi

De juiste huidanalyse dankzij een Smart Skin Analyzer

Dé must have voor schoonheidsspecialisten

Als schoonheidsspecialist weet je waarschijnlijk wel hoe je de huid van je klanten het best analyseert. Rimpeltjes, pigmentaties, droge plekjes, verstopte poriën… Je hebt ze meteen gezien, met of zonder vergrootlamp of extra verlichting. Toch zijn er heel wat oneffenheden die met het blote oog niet te zien zijn. En ook de dieper gelegen huidlagen zijn helaas niet zomaar zichtbaar.

Gelukkig bestaan er de dag van vandaag handige technologieën die je helpen bij een optimale huidanalyse. Ga voor een betrouwbare second opinion en een aanvullende rechterhand dankzij een innovatief huidanalysetoestel. Het vraagt misschien een stevige investering, maar je mag er zeker van zijn dat dit het waard is.

 

Huidanalyse, maar dan een stapje verder

Tegenwoordig bestaan er heel wat verschillende huidanalysetoestellen op de markt, en ze worden met de dag populairder. Niet gek, als je weet welke voordelen ze met zich meebrengen.

Met een Smart Skin Analyzer analyseer je zowat alles wat je zonder technologieën niet kan. Denk aan het vochtgehalte, de temperatuur, microcirculatie, elasticiteit, zonschade, bacteriën… Daarnaast krijg je een uitgebreid rapport, vaak inclusief foto’s, dat huidproblemen in kaart brengt en geeft mogelijke manieren om deze op te lossen.

Zo heb je de MoreMe BDQ3-3 Smart Analyzer, een geavanceerd toestel dat in geen tijd alle huidonregelmatigheden in kaart brengt. Met vijf verschillende lichtstanden en tien niveaus van huidanalyse scant het toestel de huid op het niveau van drie huidlagen. Daardoor krijg je een volledig beeld van de conditie van je huid, en mag je zeker zijn van een betrouwbaar resultaat. Daarnaast simuleert het toestel hoe de huid er later gaat uitzien door middel van een huidverouderingssimulatie.

Met een Smart Skin Analyzer stel je jouw klanten tevreden met een persoonlijke aanpak en een gepersonaliseerd rapport, zodat ze keer op keer hun verbeteringen zwart op wit kunnen waarnemen.

 

De aanvullende factor

Uiteraard neemt de Smart Skin Analyzer niet zomaar al jouw werk over. Als schoonheidsspecialist heb je nog steeds het laatste woord en de beslissende hand over de behandeling van jouw klanten. Jouw vakkennis is dan ook noodzakelijk om de juiste interpretaties te geven aan de analyse en een behandeling voor te stellen op maat van de klant. Een Smart Skin Analyzer is hierbij wel de waardevolle aanvullende factor in het hele verhaal.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *