Dewoonkamer

Tips en infomatie over de woonkamer

Boomstamtafels van UrbanSofa.nl
Interieur

Boomstamtafels van UrbanSofa.nl

Er zijn talloze mooie tafels, maar boomstamtafels spannen wel de kroon! Deze prachtige, stoere tafels zijn dan ook dé trend van dit moment! Ben je op zoek naar een mooie boomstamtafel voor een scherpe prijs? Bekijk dan de website van UrbanSofa eens. In hun tafelcollectie vind je prachtige, massief houten boomstamtafels van hoogwaardige kwaliteit.

Massieve boomstamtafels

De boomstamtafels uit de collectie van UrbanSofa zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je niet alleen voor een boomstam eettafel bij UrbanSofa terecht, maar ook voor een salontafel, sidetable, tv-dressoir en hoektafel. De bladen van de boomstamtafels zijn niet opgedikt, maar geheel massief en tot wel vijf centimeter dik. Dat betekent goede kwaliteit! Opgedikte bladen zijn namelijk van mindere kwaliteit dan massieve bladen. Bij een opgedikt blad wordt er op de zijkanten een rand onder het blad gemaakt waardoor het blad dikker lijkt. Een opgedikt blad is te herkennen aan de lijn die zichtbaar is aan de zijkant van de tafel en het dikte verschil onder het blad. Omdat hout werkt is de kans groot dat de rand onder het blad iets zal gaan uitsteken.

Keuze uit verschillende onderstellen

Je kunt bij UrbanSofa zelf het onderstel voor je boomstamtafel kiezen. Er is keuze uit verschillende poten die in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trendy spiderpoot of een stoere X-poot. Daarnaast zijn de onderstellen op drie plaatsen onder het blad te monteren. Zo bepaal je zelf de ideale afstand tussen de poten. Daarnaast kun je het blad ook nog behandelen met een kleurenolie. Zo personaliseer je je boomstamtafel helemaal naar jouw wens!

Live Edge boomstamtafel

Een prachtig voorbeeld van een stoere boomstamtafel is de UrbanSofa Live Edge boomstamtafel. De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel voor de scherpste prijs van Nederland! Het blad van de Live Edge heeft de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende, landelijke en stoere uitstraling. Elk blad is uniek en hiermee haal je zeker een exclusief meubelstuk in huis.

Waarom UrbanSofa?

Bij de productie van tafels houdt UrbanSofa rekening met mens en milieu. Alle tafels bevatten een keurmerk. Dit houdt in dat al het tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door de slimme import van UrbanSofa kunnen zij boomstamtafels voor de beste prijs van Nederland aanbieden. Duurzaam voor een eerlijke prijs dus.

Boomstamtafels met eigen oog bekijken

Wil je jouw favoriete boomstamtafel in het echt bekijken en kopen? Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten. Deze bevinden zich in het hele land, er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Mocht je vooraf nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *